14/5/2019

Start ter visie legging Ontwerp Bestemmingsplan

Op dinsdagavond 14 mei is door Ontwikkelingscombinatie Beurtvaartkade, een samenwerkings-verband tussen Cordeel en Sprangers, het schetsontwerp gepresenteerd van de ontwikkeling aan de Beurtvaartkade in Terneuzen. Deze informatieavond werd bezocht door geïnteresseerde omwonenden en belanghebbenden. Tijdens de informatieavond waren medewerkers van Gemeente Terneuzen, Cordeel en Sprangers aanwezig om vragen te beantwoorden over de procedure, planning en ontwerp.

Bestemmingsplan

Het plan voor de Beurtvaartkade omvat een hotel met 60-70 hotelkamers in combinatie met een woontoren. Hotel L’Escaut en restaurant La Vie verhuizen naar deze locatie. Het lage deel van het gebouw (hotel) heeft een bouwhoogte van 12 meter. In de woontoren van 70 meter hoog worden 40 studio’s voor starters en 56 ruime appartementen gerealiseerd. Het voormalige braakliggende bedrijfsterrein maakt daarmee plaats voor een nieuwe invulling aan de rand van het centrum van Terneuzen.

Vanaf donderdag 16 mei ligt het Ontwerp Bestemmingsplan gedurende zes weken online ter inzage via de website van de gemeente.

Op de hoogte blijven?

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en we houden u uitsluitend op de hoogte rondom de ontwikkelingen van dit plangebied. Bekijk hier onze privacy statement.

Je aanmelding is succesvol ontvangen!

We houden je vanaf nu op de hoogte.

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en we houden u uitsluitend op de hoogte rondom de ontwikkelingen van dit plangebied. Bekijk hier onze privacy statement.

Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw. Excuses voor het ongemak.