Met welke vraag kunnen we u verder helpen?

+

Wat wordt het programma van Beurtvaartkade?

Het hotel in de plint van het gebouw omvat 60-70 kamers, een restaurant en vergaderfaciliteiten. Op de begane grond bevinden zich de algemene hotelfuncties en het restaurant. De hotelkamers zijn op de 1e en 2e verdieping hotelkamers. Hotel L’Escaut en Restaurant La Vie zijn de exploitanten.

De woontoren omvat 40 studio’s (ca. 50 m2) en 56 appartementen (ca. 100 m2).
De studio’s worden verhuurd. De appartementen worden verkocht.
Bent u geïnteresseerd meldt u dan hier aan

+

Hoe zit het met de omgeving?

In dit gebied wordt de band tussen het water en Terneuzen versterkt. Het wordt een prettig verblijfsgebied voor bewoners en bezoekers. Binnenvaartschepen kunnen er aanleggen en de kade is tevens de ontsluiting voor de naast gelegen watersportvereniging. De inrichting van de kade krijgt een maritieme uitstraling. Via de kade wordt ook het parkeerterrein bereikt. De buitenruimte rond het gebouw krijgt een parkachtige inrichting. De groene vormen refereren aan het ravelijn in het verleden.

+

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein rondom het gebouw zijn ruim 100 plaatsen beschikbaar voor bewoners en hotelgasten. Overige bezoekers parkeren op loopafstand in directe omgeving op de daarvoor aangewezen plekken.

+

Wat wordt de hoogte van het gebouw?

De plint van het gebouw (hotel) is 12 meter hoog. De woontoren is 70 meter hoog (gemeten vanaf maaiveld, inclusief de plint van het gebouw).

+

Wat is de planning van Beurtvaartkade?

Het Ontwerp Bestemmingsplan ligt online ter inzage vanaf donderdag 16 mei tot en met woensdag 26 juni. De stukken raadplegen kan via de website van gemeente.

De start verkoop wordt verwacht in het laatste kwartaal van 2019.
De geplande start bouw is in het voorjaar van 2020.

Op de hoogte blijven?

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en we houden u uitsluitend op de hoogte rondom de ontwikkelingen van dit plangebied. Bekijk hier onze privacy statement.

Je aanmelding is succesvol ontvangen!

We houden je vanaf nu op de hoogte.

Uw inschrijving is geheel vrijblijvend en we houden u uitsluitend op de hoogte rondom de ontwikkelingen van dit plangebied. Bekijk hier onze privacy statement.

Oeps. Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw. Excuses voor het ongemak.